Red Geographics werkt nu samen met The People Group!

Hoe leer ik FME?
21 augustus 2020
Kennismaken met FME
10 november 2020
Hans van der Maarel (Red Geographics) en Viktor de Haan (The People Group)

Een waardevolle samenwerking op het gebied van FME Software

Zoveel mogelijk organisaties optimaal gebruik laten maken van de beschikbare data, dat is waar Red Geographics naar streeft. Als reseller van FME denken we grensverleggend, of in dit geval zelfs organisatie verleggend. We zijn dan ook trots om te vertellen dat Red Geographics vanaf 1 september een nieuwe samenwerking aangaat met The People Group. Een organisatie die met veel passie een bijdrage levert aan ruimtelijke en infrastructurele projecten middels slimme integrale oplossingen en het beschikbaar stellen van capaciteit. Nadat The People Group zelf al enkele jaren actief FME gebruiker is, bieden zij nu ook deze data transformerende tool aan bij hun klanten.

FME in de praktijk

FME is een krachtige software tool die met behulp van transformers (geografische) data o.a. transformeert, integreert en converteert. In de praktijk betekent dit dat het werkprocessen versnelt, versimpeld, optimaliseert of zelfs automatiseert. “Door onze kennis uit te wisselen en de krachten te bundelen, kunnen we nog meer impact maken richting een duurzame samenleving waarin we de maatschappelijke kosten zoveel mogelijk proberen te beperken. Daarmee wordt ons werk nog waardevoller.” aldus Viktor de Haan van The People Group.

Ontdek hoe je (geografische) data toegankelijk en werkbaar maakt met behulp van FME Software.

Sterke technische en persoonlijke ondersteuning

Net zoals Red Geographics wil The People Group uitblinken op een zo goed mogelijke technische en persoonlijke ondersteuning. “Binnen The People Group is al de nodige FME-kennis aanwezig, maar vooral het overlappende hoge serviceniveau maakt ons enthousiast. We zijn er dan ook van overtuigd dat wanneer The People Group de snelle en persoonlijke communicatie combineert met het leveren van de licenties, dat er meer FME enthousiastelingen gaan volgen. Wij zijn alleen maar trots als wij met onze ondersteuning daarin ons steentje bij mogen dragen.” Aldus Hans van der Maarel.

Meer weten over de mogelijkheden van FME?

Neem vrijblijvend contact met ons op of schrijf je in voor het webinar. Wij organiseren een online kennismakingssessie voor iedereen die meer wil weten over de krachtige software FME. Je krijgt concrete praktijkvoorbeelden om je een beter beeld te geven van de mogelijkheden. Meld je hier aan.

Over The People Group

The People Group is opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met circa 300 enthousiaste medewerkers. Dagelijks verbinden wij mens, data en software tot betrouwbare en slimme technische oplossingen. Zo leveren wij met veel passie een bijdrage aan ruimtelijke en infrastructurele projecten, vaak technische hoogstandjes. Dat doen we vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwkuijk, onze vestiging in Almere en via onze medewerkers extern bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederlands