RED Academy

De concrete stap naar meer FME kennis?

We komen met een oplossing die toegankelijk is voor iedereen, ongeacht organisatie of niveau.We zetten sinds 2004 onze FME ervaring in om honderden FME gebruikers van alle niveaus op te leiden tot experts op het gebied van data transformatie en automatisering. Nu gaan we verder dan opleiden en komen met één complete totaaloplossing waarmee jouw FME gebruik door het dak gaat!

SAY Hello RED Academy

Dit unieke concept is dé plek voor iedere Nederlands sprekende FME gebruiker, ongeacht niveau, die wil leren in eigen tempo, snel de juiste wil tools vinden, verbinden met andere gebruikers én meer waarde uit data wil halen.

Dit is wat de RED Academy jou oplevert:

✅ Toegang tot verschillende Nederlandstalige FME trainingen met NL data!
✅ LIVE sessies over verdiepende onderwerpen
✅ Haal meer waarde uit je data, werk efficiënter, en maak betere beslissingen
✅ Nederlandse FME community, connect met FME gebruikers uit diverse organisaties en leer van elkaar.


Zij gingen je al voor:


Dit is wat je krijgt als lid van de RED Academy:


FME Training

FME Form Basis en Advanced training, FME Flow Authoring en Admin trainingen. In het Nederlands met Nederlandse data. Betere voorbeelden die je werkelijk in de praktijk tegen kunt komen. Onze oefeningen zorgen ervoor dat je met gelijk met je eigen werkzaamheden aan de slag kunt. Mis je iets? Laat het ons weten, we voegen regelmatig extra modules toe over allerlei verschillende onderwerpen.


RED Community

Een plek waar alle FME'ers kennis kunnen delen en elkaar om hulp kunnen vragen en verder kunnen helpen. Deze unieke plek is voor zowel beginners als voor gevorderde gebruikers. Maak je eigen groep aan voor je organisatie of sluit je aan bij een groep die veel naar specifieke vraagstukken kijken die bijvoorbeeld veel in gemeenteland voorkomen. De kracht zit in de leden.


De RED Masterclass

De geleerde theorie inzetten in de praktijk maakt het volgen van een cursus pas echt succesvol. We weten tegelijkertijd hoe drukke agenda’s vaak weinig ruimte geven om hier op eigen wilskracht mee aan de slag te gaan. In onze masterclasses nemen we je kort mee in een specifiek onderwerp waardoor je binnen 30 tot 60 minuten alle ins en outs meekrijgt.

Wij organiseren online LIVE sessie waarvoor jij helemaal niets hoeft voor te bereiden of te weten. We gaan jou prikkelen om samen een stap vooruit te zetten op het gebied van data transformatie. Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen.

Laat je door andere inspireren, stel je vragen en ontdek praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt.


Workspace Review

Wil je graag advies over jouw FME Workspace? Weten welke Transformer je het beste kunt gebruiken? Ontdekken hoe je beter kan automatiseren met FME Server of gewoon sparren over een uitdaging? Dat kan!

Regelmatig organiseren wij een workspace review marathon waarbij jij jouw uitdaging bij ons voor kunt leggen en LIVE advies ontvangt van onze FME experts en (wanneer je wilt) ook van andere aanwezige FME gebruikers in deze sessie. Er zijn vaak meerdere oplossingen mogelijk of misschien heeft een andere gebruiker dezelfde uitdaging.


Je hoeft niet LIVE aanwezig te zijn

Er staat altijd wel iets op de planning… We begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om bij iedere sessie LIVE aanwezig te zijn. Ons doel is om vooral diversiteit aan te bieden in onderwerpen en gastsprekers. Daarom is er altijd de mogelijkheid om de sessies later terug te kijken.


RED Academy Trainingen

Naast de Basis en Advanced training hebben we ook veel losse modules om een probleem aan te pakken of juist een handige oplossing toe te lichten. Zo hebben we modules over FME en Excel, Regular Expressions, Raster modules, veel voorkomende fouten, Best Practices en nog veel meer!

Jaarabonnement op de RED Academy

€1.123,-

<
✔️FME Form Basis Training€947,-
✔️ FME Form Advanced Training €947,-
✔️ FME Flow Authoring training €947,-
✔️ Live RED Masterclasses €899,-
✔️ Live Workspace Review €1349,-
✔️1 Live Netwerk bijeenkomst op locatie€499,-
✔️ Toegang tot de Red Academy Community Onschatbare waarde
Totale Waarde: €5.588,-

Overtuigd? Meld je aan!


Nederlands