RED Academy

De concrete stap naar meer FME kennis?

We komen met een oplossing die toegankelijk is voor iedereen, ongeacht organisatie.

Natuurlijk wil je moeiteloos data aan elkaar verbinden en logischerwijs de juiste transformer kiezen. Maar hoe kunnen wij jou daar het best mee helpen?

Sinds 2004 hebben wij vanuit Red Geographics honderden data specialisten opgeleid om te groeien op het gebied van data driven. Software is onze core-business, maar we hebben afgelopen jaren veel trainingen en consultancy verzorgd.

De afgelopen jaren hebben we onze FME ervaring ingezet om honderden FME gebruikers van alle niveaus op te leiden tot experts op het gebied van data transformatie en automatisatie. Wij willen verder gaan dan opleiden en komen met één complete totaaloplossing waarmee wij jouw FME gebruik door het dak laten gaan.

SAY Hello RED Academy

Dit unieke concept is dé plek voor iedere Nederlands sprekende FME gebruiker, ongeacht niveau, die wil leren in eigen tempo, snel de juiste wil tools vinden, verbinden met andere gebruikers en meer waarde uit data wil halen.Zij gingen je al voor: 

Dit is wat je krijgt als lid van de RED Academy:


RED Community

Een plek waar alle FME'ers kennis kunnen delen en elkaar om hulp kunnen vragen en verder kunnen helpen. Deze unieke plek is voor zowel beginners als voor gevorderde gebruikers. Maak je eigen groep aan voor je organisatie of sluit je aan bij een groep die veel naar specifieke vraagstukken kijken die bijvoorbeeld veel in gemeenteland voorkomen. De kracht zit in de leden.


RED Academy live sesies

De geleerde theorie inzetten in de praktijk maakt het volgen van een cursus pas echt succesvol. We weten tegelijkertijd hoe drukke agenda’s vaak weinig ruimte geven om hier op eigen wilskracht mee aan de slag te gaan.

Daarom organiseren we maandelijks over verschillende onderwerpen een online LIVE sessie waarvoor jij helemaal niets hoeft voor te bereiden of te weten. We gaan jou prikkelen om samen een stap vooruit te zetten op het gebied van data transformatie. Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen.

Laat je door andere inspireren, stel je vragen en ontdek praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt.


Red Geographics Experts

Concrete LIVE sessies inclusief vraag- en antwoord door Hans van der Maarel of Inge van Daelen. Ontdek de nieuwste trends en inzichten, meer diepgang.


Gast Experts

Wij waren misschien wel een van de eerste FME gebruikers in Nederland, maar we zien al jaren veel experts opkomen die hele waardevolle workflows bouwen. Logisch, want FME biedt zoveel mogelijkheden, dat je geen allround expert meer kunt zijn. Wij vragen de beste specialisten uit de praktijk over verschillende facetten in het vak. Wij selecteren de beste ervaringskundigen om zijn/haar tips met jou te delen.


Workspace Review marathon

Wil je graag advies over jouw FME Workspace? Weten welke transformer je het beste kunt gebruiken? Ontdekken hoe je beter kan automatiseren met FME Server of gewoon sparren over een uitdaging? Dat kan!

Regelmatig organiseren wij een workspace review marathon waarbij jij jouw uitdaging bij ons voor kunt leggen en LIVE advies ontvangt van onze FME experts en (wanneer je wilt) ook van andere aanwezige FME gebruikers in deze sessie. Er zijn vaak meerdere oplossingen mogelijk of misschien heeft een andere gebruiker dezelfde uitdaging.


Je hoeft niet LIVE aanwezig te zijn

Er staat altijd wel iets op de planning…We begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om bij iedere sessie LIVE aanwezig te zijn. Ons doel is om vooral diversiteit aan te bieden in onderwerpen en gastsprekers. Daarom is er altijd de mogelijkheid om de sessies later terug te kijken.


Overtuigd? Meld je aan!
Dit is wat de RED Academy jou oplevert:

Toegang tot de uitgebreide FME Basis training. In het Nederlands met Nederlandse data. Er komen gedurende het jaar nieuwe trainingen bij.
LIVE sessie waarvoor jij helemaal niets hoeft voor te bereiden of te weten. We gaan jou prikkelen om samen een stap vooruit te zetten op het gebied van data transformatie. Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen. Of de video’s op een later moment terugkijken.
Wij helpen je om meer waarde uit data te halen, zodat jij tijd bespaart, minder fouten maakt en betere beslissingen.

RED Academy Trainingen

FME Basis training +
t.w.v. 899 Euro.

In deze training maak jij kennis met FME en leer je basishandelingen; zoals:
Algemene info over FME
Data inlezen en wegschrijven
Basistransformaties
Coördinatensystemen icm FME
Data filteren en samenvoegen
Welke Transformers je nodig hebt en hoe je ze kunt vinden

Naast de basistraining hebben we ook veel losse modules om een probleem aan te pakken of juist een handige oplossing toe te lichten. Zo hebben we modules over FME en Excel, Regular Expressions, veel voorkomende fouten, Best Practices en nog veel meer!

Stay tuned voor de FME Advanced training die dit jaar nog online gaat komen!

Jaarabonnement op de RED Academy

€1.123,-

✔️FME Basis Training€899,-
✔️ Live Red Geographics sessies €899,-
✔️Live Gast Experts€899,-
✔️ Live Workspace Review €1349,-
✔️1 Live Netwerk bijeenkomst op locatie€499,-
✔️ Toegang tot de Red Academy Community Onschatbare waarde
Totale Waarde: €4.545,-

Nieuwsgierig geworden, maar heb je nog vragen? Klik dan op onderstaande button.

Nederlands