Portfolio

Mississippi rivier

Dit een terreinmodel van de rivier de Mississipi en laat de hoogteverschillen zien in het terrein rondom de rivier. Dit maakt het meanderen van de rivier zichtbaar. Deze afbeelding wordt momenteel door Hans en Inge als wallpaper gebruikt op de telefoon. De rode variant is in de maak.

Typografische kaart Apeldoorn

Dit een typografische kaart van het centrum van Apeldoorn. Verschillende kleuren geven het onderscheid tussen “gewone” gebouwen, bijzondere gebouwen, parken, water straten en spoorwegen.

Trans-Siberische spoorlijn

Deze kaart laat de route en een aantal stopplaatsen zien van de Trans-Siberische Express.

Antarctica

Dit is een weergave van alle landen die een gebied van Antarctica claimen. Deze kaart is bedoeld als referentie bij een boek dat de Engelse en Noorse onderzoeksactiviteiten in de jaren '50, '60 en '70 in dat gebied behandelt. Klik op het plaatje om meerdere kaarten in deze stijl te zien.

Hoogtelijnen als design

In 2019 heeft Red Geographics een ontwerp geleverd voor 15-voudig Amerikaans kampioene veldrijden Katie Compton. Het ontwerp, wat gebruikt is voor haar fiets, kleding, helm en auto, bestaat uit hoogtelijnen van Pikes Peak in Colorado, haar favoriete berg om te trainen.

Waterkaart Nederland

Deze kaart van Nederland laat zien welke delen van het land gevaar lopen bij een zeespiegelstijging tot 7 meter.

Wegenkaart Nederland

Deze kaart gebruikt Rijkswaterstaat intern voor het onderhoud aan de Nederlandse wegen.

Satelliet afbeeldingen

Met satellietdata van NASA zijn wij in staat om mooie afbeeldingen te maken van de hele aarde. Klik op de afbeelding om meerdere voorbeelden te zien.

Centrum van London

Deze kaart laat het wegennetwerk in centrum van London zien.

©Balanceplanet

De ©Balanceplanet is een geografisch nauwkeurige wereldbol in 3D met een diameter van 70-75 cm. Deze bol kan tevens gebruikt worden om op te zitten.
Nederlands