Over ons

Red Geographics

Waar het allemaal begon
De liefde voor geografie begon al op jonge leeftijd. Waar leeftijdsgenootjes zich bezighielden met speelgoed, stak oprichter Hans van Maarel het liefst zijn neus in de atlassen. Aardrijkskunde was zijn favoriete vak en in 1999 mocht Hans zijn diploma als cartograaf ophalen.

De passie voor ondernemen kwam pas later. Hij miste de klantgerichtheid en persoonlijkheid in zijn vorige baan en besloot dat de service beter moest. Nu 15 jaar later, is persoonlijke service nog altijd de kernwaarde van Red Geographics.

Sinds november 2020 heeft Red Geographics een eigen webshop Blue Geographics, daar verkopen wij mooie producten met afdrukken van satellietafbeeldingen van hoge kwaliteit. Een aantal voorbeelden van de afbeeldingen is te zien in ons portfolio.

Onze aanpak
Een groot IT bedrijf zijn we niet, daarom kunnen we juist snel schakelen en bouwen we aan lange termijn relaties met onze klanten. Wij zijn continu bezig onze geografische (software) kennis bij te houden, uit te breiden en te delen. Hierdoor beschikken wij over een groot en betrouwbaar netwerk en dit stelt ons in staat om kleine, grote én ingewikkelde projecten aan te nemen.

Diensten Portfolio Contact

Meet the team

Meet Hans

Eigenaar

+31-88-6363050


Say hi to Hans, eigenaar van Red Geographics. Hans is een oldschool nerd met een liefde voor kaarten. Fietst graag, fotografeert graag en fotografeert graag fietsende mensen. Plande vroeger al zijn ideale wereld in SimCity en doet dat nog steeds. Fan van de kleur rood, maar niet het nummer. Heeft een afspeellijst op Spotify die locaties in de titel hebben en heeft zijn eerste auto twee keer gekocht. Die was trouwens ook rood.

Meet Veerle

Customer Relations


Say hi to Veerle, onze fietsende topsporter binnen Red Geographics. Ze is veruit de snelste, vooral als ze praat. Is verslaafd aan pepsi max, maar kiest vaker thee. Heeft het richtingsgevoel van een kiwi, zet haar in een winkel en geheid dat ze de verkeerde kant op loopt. Niet lullen maar poetsen mentaliteit, tenzij je die letterlijk neemt. Dan lult ze liever dan ze poetst.

Meet Inge

Geo-ICT'er, trainer en (project)manager


Say hi to Inge. Work hard, sleep hard. Is altijd op alles voorbereid, behalve regen. Oefent haar rijskills graag in GTA. Misschien komt daar ook haar liefde voor BMW's vandaan. Ze gaat tegen verwachtingen in; zij gebruikt namelijk wél haar richtingaanwijzer. Lijkt onze software misschien op Chinees voor je? Niet getreurd, met een opleiding tot Sinoloog kan ook dan Inge je helpen.
 

Wist je dat


wij klanten op elk continent hebben, behalve Antarctica?
Nederlands