Ontdek waar de gemeente Helmond FME voor gebruikt
19 juli 2021
Zo helpt FME bij het opsporen van ontplofbare oorlogsresten in Nederland
9 december 2021

Hoe haal je het meeste uit een training bij Red Geographics?

Uit diverse onderzoeken blijkt dat wanneer we onszelf blijven ontwikkelen we niet alleen meer uitdaging in onze werkzaamheden vinden, maar dat er ook een flinke stijging is in productiviteit. In dit blogartikel delen we 6 tips zodat jij nog meer rendement uit de training kan halen.

1. Wees proactief
Ga (samen met collega’s) na welke praktische uitdagingen er liggen. Wat kost veel tijd en energie? Maak deze issues concreet en deel ze vooraf een training, dan gaan wij kijken hoe we hier op in kunnen spelen.

2. Stel jezelf doelen
Wat wil je uit de training halen? Maak de doelen SMART en deel deze met ons. Wij kunnen er samen voor zorgen dat jij je doelen haalt.

3. Praktisch aan de slag
Blijf niet alleen maar oneindig reflecteren, maar ga na de training zo snel mogelijk aan de slag met wat je geleerd hebt. Je zult al snel op een punt komen waar je de opgedane kennis kunt toepassen. Op deze manier ga je direct verder met toepassen en groeien.

4. Onverdeelde aandacht
Zorg dat je jezelf tijdens de training volledig kunt focussen. Zet alle overbodige afleidingen en notificaties uit. Ben je snel afgeleid? Bepaald dan zelf van tevoren met welke focus je de training zou willen volgen. Om deze reden adviseren wij ook om een (custom) training niet op de eigen werkplek te volgen. Regelmatig maken wij mee dat bijvoorbeeld collega’s voor afleiding kunnen zorgen.

5. Zorg voor goed materiaal
Je neemt een eigen laptop mee waar de software op geïnstalleerd staat. Zorg er ook voor dat dat de juiste versie is! Omdat we de trainingshandleidingen digitaal verstrekken is het ook erg handig als je een tablet meeneemt om ze op te bekijken. Heb je de software niet? Laat het ons dan weten, wij helpen je een demo-licentie te krijgen.

6. Stel vragen!
Twijfel je of je de lesstof helemaal begrijpt? Vraag om bevestiging. Wij zijn er tijdens onze trainingen helemaal voor jou en willen ieder stukje onzekerheid wegnemen. Ben niet bang om "slechte" vragen te stellen; die zijn er niet. Misschien help je er ook wel een medecursist mee.

Bekijk hier ons trainingsaanbod.
Red Geographics biedt opleidingen aan op het gebied van FME en MAPublisher. Voor alle trainingen hebben we de optie om deel te nemen met open inschrijving of privé.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederlands