Hoe overtuig ik mijn collega’s van de kracht van FME?

Hoe leer ik FME?
21 augustus 2020
Hans van der Maarel (Red Geographics) en Viktor de Haan (The People Group)
Red Geographics werkt nu samen met The People Group!
25 september 2020
Dat FME een toegevoegde waarde is voor de organisatie had je al lang in de gaten. Maar hoe en wat je precies doet met deze krachtige software tool blijft voor sommige collega’s een raadsel. Het is niet de kunst om uit te leggen hoe je te werk gaat, maar voornamelijk wat je met behulp van FME voor elkaar krijgt.

FME kan meer dan alleen het transformeren van data

Powering the flow of data, daar begint het mee. In praktijk transformeert FME niet alleen (geo)data, maar kan het veel breder ingezet worden. Zo kunnen saaie en herhalende werkzaamheden geautomatiseerd worden. Dit is niet alleen tijdbesparend, maar ook leuker en minder foutgevoelig. “Hoe krachtig FME ook is, het vervangt geen banen. Wel geeft het ruimte voor andere werkzaamheden, zoals een extra kwaliteitscheck. Regelmatig hetzelfde werk uitvoeren gaat namelijk vaak op de automatische piloot en we zien in de praktijk dat de foutenlast hierdoor groter wordt.” legt Hans van der Maarel, oprichter van Red Geographics, uit.

Breng je data in kaart

Plan een brainstormsessie waarin samen wordt gekeken naar de beschikbare data. Overleg vervolgens welke inzichten je kan krijgen als je deze data met elkaar verbindt. Zo zie je hoeveel tijd bespaard kan worden als je niet voor de zoveelste keer dezelfde handeling moet uitvoeren.

Deel deze gratis online FME kennismakingssessie met collega’s

Om collega’s op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met FME, organiseren wij een online kennismakingssessie. Tijdens deze sessie delen we de basis van FME en concrete customers stories. De kennismakingssessie is gratis, aanmelden kan op deze pagina

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/redgeographics.com/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Hans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederlands