FME voor beginners
6 maart 2020
Omzetten MAPublisher naar een andere computer
16 juli 2020
Vaak krijgen we vragen over waar ons logo vandaan komt. Hans vertelt hoe Evil Duckie is ontstaan:
"In mei 2004 was ik op bezoek bij een goede vriend van me in Oakland, Californië. Op een avond, op weg naar een restaurant, lopen we langs de etalage van een winkel waar rubberen badeendjes met hoorntjes achter het raam staan. “Oh look, they’re evil!” zegt mijn vriend en op dat moment besluit ik dat ik ze moet hebben. Dus ik heb er een aantal gekocht en ben ze uit gaan delen aan andere vrienden. Iemand anders was zo vriendelijk om een cartoon-versie van het eendje te tekenen en al snel hadden we een “evil duckie on tour” die de hele wereld over ging (en helaas ergens vermist is geraakt).

Toen ik een paar maanden later een eigen bedrijf begon was de keuze snel gemaakt: het eendje moest het logo worden (en redgeographics.com was nog vrij). Evil Duckie gaat ondertussen ook mee op vakantie wat vaak originele foto’s en leuke gesprekken oplevert."

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/redgeographics.com/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Inge

Comments are closed.

Nederlands