Powering the flow of data, maar hoe dan?
Tijdens deze online introductie laten we je kennismaken met FME, de softwaretool waarmee je data op meer dan 450 manieren kan transformeren. Je krijgt in 1,5 uur een goede indruk van de mogelijkheden door middel van het delen van customer stories en we leggen je daarnaast enkele basisprincipes uit.
“Waarom moeilijk doen als FME het kan?”

Voor wie is deze kennissessie handig?
Deze kennismaking is voor iedereen die meer uit zijn data wil halen of graag wat meer over FME te weten wil komen. Wij zijn ervan overtuigd dat data pas echt waarde heeft, wanneer het optimaal gebruikt kan worden. Met oneindige mogelijkheden kun je met FME precies uit je data halen wat je nodig hebt en alles samenvoegen tot een overzichtelijk bestand. Deze mogelijkheden maken FME ook complex. Vandaar deze introductie om jou te helpen bepalen of het iets voor jou kan zijn.

Deze FME kennismakingssessie is ook relevant wanneer er binnen jouw organisatie FME beschikbaar is, maar dit niet binnen jouw takenpakket valt. Stel je voor hoe handig het zou zijn wanneer je jezelf bewust bent van de FME mogelijkheden? Het geeft jou inzicht om meer waarde uit data te halen, betere analyses te maken en/of zelfs om nieuwe data te produceren. Misschien kun je het ook erg goed voor je eigen werkzaamheden gebruiken. Het geeft jou en je collega's het inzicht om concrete data op te vragen en te verwerken in bestanden die voor jou leesbaar en verwerkbaar zijn.

Data is pas waardevol als er daadwerkelijk iets mee gedaan wordt
Organisaties spenderen veel geld om data te verzamelen, terwijl die data pas waarde heeft als er ook iets mee gedaan wordt. Wij laten je graag zien hoe je met de juiste tools meer waarde uit je data haalt. Tijdens deze FME introductie zie je hoe je honderden bronnen kunt verbinden en transformeren, zodat je enkel de relevante data overhoudt. Aan het eind van deze intro training heb je een realistische indruk van de mogelijkheden die FME biedt.

Waarom organisaties FME gebruiken
FME zorgt ervoor dat je je data kunt bekijken en inspecteren tijdens elke stap van het proces. Dit kan zowel in tabelvorm als 2D én 3D. Zo heb je in één oogopslag een duidelijk beeld van je data. Naast het visueel programmeren van je workspaces, maakt deze mogelijkheid FME erg populair bij geo-professionals.

Niet alleen voor geo-professionals is FME interessant. Voor iedereen die met data werkt, biedt FME oplossingen. Het maakt namelijk niet uit in welk formaat je data zit, FME helpt je om alles uit je data te halen. Of je nu werkt met Microsoft Office, PDF, HTML, textfiles, Access of welk ander formaat dan ook.

Wanneer is de online FME introductie te volgen?
Deelnemen is gratis en voor iedereen toegankelijk. We geven je graag een goede indruk van de oneindige FME mogelijkheden. Dit is de eerstvolgende mogelijkheid:
Op dit moment zijn er nog geen nieuwe sessies gepland. Begin 2021 gaan we de volgende doen. Wil je graag al eerder kennismaken met FME, neem dan hier contact met ons op.

Power the flow of data, maar de flow begint bij jou!

Schrijf je nu in!

    Datum:

    Wil je graag nóg meer leren over FME? Schrijf je dan in voor een van onze trainingen.
    Nederlands