FME is een pakket met bijna oneindig veel opties, maar daardoor erg complex. Om u hier snel mee op gang te helpen bieden wij een aantal verschillende trainingen aan voor zowel FME Desktop (Basic en Advanced) en FME Server. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen deze naar keuze ook als privé-cursus aangeboden worden.
FME Desktop Basic training
Deze training introduceert basis concepten en terminologie. Daarnaast helpt deze training om gebruikers handig te laten worden met FME en levert je de kennis op om FME breed toe te kunnen passen.

Wat komt er tijdens de training aan bod?
Introductie FME en FME Workbench
Data inspectie met FME Data Inspector
Data transformatie
Workspaces ontwerpen
Praktisch gebruik maken van Transformers
Handige Tips en Tricks

FME Desktop Advanced training
Deze training borduurt verder op de FME Desktop Basic training en gaat dieper in op de functionaliteiten die belangrijk zijn voor alle FME gebruikers die graag hun vaardigheden willen verbeteren.

Wat komt er tijdens de training aan bod?
Review FME Desktop Basic
Omgaan met Attributen
Workspaces ontwerpen - Advanced
Readers en Writers
Gebruik van Parameters
Custom Transformers
Afronding

FME Server Authoring training
Deze training geeft de gebruiker een duidelijk kader om FME Server goed in te kunnen richten en te gebruiken.

Wat komt er tijdens de training aan bod?
Introductie FME Server
Omgaan met data
'Zelfbediening' basics
Real-time Workflows opzetten
Real-time berichten verwerken
Geavanceerde FME Server Workflows

Tijdens onze cursussen geven wij per onderwerp eerst uitleg en laten we zien hoe dat bepaalde onderdeel werkt. Daarna is het aan u om, onder begeleiding, de oefeningen te maken. Per onderdeel gaat u dus ook zelf aan de slag. Door het vooral zelf te doen, leert u meer en blijft het beter hangen. Zo haalt u het meeste uit de training

Op dit moment zijn de volgende trainingen gepland:

Vooralsnog zijn de geplande trainingen geannuleerd vanwege het Coronavirus. We zullen snel nieuwe dagen inplannen voor zowel de Basic als de Advanced FME Desktop cursus op het moment dat het weer mogelijk is.

Online trainingen
Wilt u graag een online training volgen? Ook dat is mogelijk. Neem in dat geval even contact met ons op.

Gratis online introsessie FME
Op 6 oktober en 3 november organiseren wij een gratis online introductie van FME. Kijkt u graag mee? Registreer dan hier.

Voor de 2-daagse trainingen bedragen de kosten €899 ex BTW per deelnemer. Wij beginnen gebruikelijk om 9.00 en de dag eindigt om 16.30

Onze cursusleider Hans van der Maarel is FME Certified Professional en FME Certified Trainer. Dit geeft aan dat onze FME diensten, ondersteuning en training voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Safe Software.

Deze cursussen maken gebruik van het officiële (Engelstalige) cursusmateriaal van Safe, maar worden in het Nederlands gegeven. Daarnaast kunnen wij op aanvraag een cursus op maat samenstellen waarin dieper op een aantal voor u belangrijke onderwerpen wordt ingegaan. U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier en de bijzonderheden of wensen erbij vermelden.


Wist u dat


de handleiding voor de basiscursus 342 pagina's bevat?

Wist u dat


wij u in twee dagen de inhoud ervan kunnen leren?
Nederlands