FME is een pakket met bijna oneindig veel opties, maar daardoor erg complex. Om u hier snel mee op gang te helpen bieden wij een aantal verschillende cursussen aan voor zowel FME Desktop (basis en advanced) en FME Server. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen deze naar keuze ook als privé-cursus aangeboden worden.

Deze cursussen maken gebruik van het officiële (Engelstalige) cursusmateriaal van Safe. Daarnaast kunnen wij op aanvraag een cursus op maat samenstellen waarin dieper op een aantal voor u belangrijke onderwerpen wordt ingegaan. U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier.

Op dit moment zijn de volgende trainingen gepland:

Vooralsnog zijn de geplande trainingen geannuleerd vanwege het Coronavirus. We zullen snel nieuwe dagen inplannen voor zowel de basic als de advanced FME Desktop cursus op het moment dat het weer mogelijk is.

Schrijf u hier in voor deze trainingen.

Voor de 2-daagse trainingen bedragen de kosten €899 ex BTW per deelnemer.

Hans van der Maarel van Red Geographics is FME Certified Professional en FME Certified Trainer. Dit geeft aan dat onze FME diensten, ondersteuning en training voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Safe Software.

Wist u dat


de handleiding voor de basiscursus 342 pagina's bevat?
 

Wist u dat


wij u in twee dagen de inhoud ervan kunnen leren?
Nederlands