Naast de FME Flow Authoring rol, heb je ook de FME Flow Admin rol. Deze training is specifiek gericht om de beheerder op weg te helpen. Er is enige overlap tussen de Admin en Authoring training die wij aanbieden. Mocht je interesse hebben in beide, kunnen wij deze twee trainingen combineren. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.
Wat komt er tijdens de training aan bod?
Updates en migraties
Verbindingen
Beveiliging
Schaalbaarheid en prestaties
Troubleshooting
Geavanceerde personalisatie

Benodigdheden
Om de training tot een succes te maken, heb je een eigen laptop nodig waar ook de software op staat. Daarnaast raden wij aan om een extra scherm mee te nemen, zoals een tablet. Dit maakt het handig om de handleiding op te kunnen lezen, terwijl je met de oefeningen aan de slag gaat. Voor meer tips om het meest uit onze training te halen, lees dan onze blog erover.

Tijdens onze cursussen geven wij per onderwerp eerst uitleg en laten we zien hoe dat bepaalde onderdeel werkt. Daarna is het aan jou om, onder begeleiding, de oefeningen te maken. Per onderdeel ga je dus ook zelf aan de slag. Door het vooral zelf te doen, leer je meer en blijft het beter hangen. Zo haal je het meeste uit de training

Kosten
Voor de 2-daagse trainingen bedragen de kosten €947 ex BTW per deelnemer. Wij beginnen gebruikelijk om 9.00 en de dag eindigt rond 16.00.
Online houden wij echter het liefst vier opeenvolgende ochtenden aan van 9.00 tot ruwweg 12.00.

Onze cursusleiders
De training wordt gegeven door Hans van der Maarel en Inge van Daelen. Zowel Hans als Inge zijn FME Certified Professional, FME Certified Trainer en FME Flow Certified. Dit geeft aan dat onze diensten, ondersteuning en training voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Safe Software.

Deze cursussen maken gebruik van het officiële (Engelstalige) cursusmateriaal van Safe, maar worden in het Nederlands gegeven. Daarnaast kunnen wij op aanvraag een cursus op maat samenstellen waarin dieper op een aantal voor jou belangrijke onderwerpen wordt ingegaan. je kan je inschrijven via het inschrijfformulier en de bijzonderheden of wensen erbij vermelden.

Interesse
Heb je interesse? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat ons weten wat je wensen zijn

Nederlands