FME is een pakket met bijna oneindig veel opties, maar daardoor erg complex. Om je hier snel mee op gang te helpen bieden wij een aantal verschillende trainingen aan. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen deze naar keuze ook als privé-cursus aangeboden worden. Deze training geeft de gebruiker een solide basis om direct goed aan de slag te kunnen met FME Form.
Wat komt er tijdens de training aan bod?
Introductie
Omgaan met data
Data transformatie
Workspace design
Transformers
Best practices

Benodigdheden
Om de training tot een succes te maken, heb je een eigen laptop nodig waar ook de software op staat. Daarnaast raden wij aan om een extra scherm mee te nemen, zoals een tablet. Dit maakt het handig om de handleiding op te kunnen lezen, terwijl je met de oefeningen aan de slag gaat. Voor meer tips om het meest uit onze training te halen, lees dan onze blog erover.

Tijdens onze cursussen geven wij per onderwerp eerst uitleg en laten we zien hoe dat bepaalde onderdeel werkt. Daarna is het aan jou om, onder begeleiding, de oefeningen te maken. Per onderdeel ga je dus ook zelf aan de slag. Door het vooral zelf te doen, leer je meer en blijft het beter hangen. Zo haal je het meeste uit de training

Kosten
Voor de 2-daagse trainingen bedragen de kosten €947 ex BTW per deelnemer. Wij beginnen gebruikelijk om 9.00 en de dag eindigt rond 16.00.
De volgende trainingen staan ingepland op:
11 en 12 september 2024 in Roermond
5 en 6 november 2024 in Wageningen


Onze cursusleiders
De training wordt gegeven door Hans van der Maarel en Inge van Daelen. Zowel Hans als Inge zijn FME Certified Professional en FME Certified Trainer. Dit geeft aan dat onze diensten, ondersteuning en training voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Safe Software.

Deze trainingen maken gebruik van ons eigen trainingsmateriaal. Dit hebben we samengesteld op basis vanuit de behoefte die wij zien in de praktijk. Daarnaast kunnen wij op aanvraag een cursus op maat samenstellen waarin dieper op een aantal voor jou belangrijke onderwerpen wordt ingegaan. Je kan je inschrijven via het inschrijfformulier en de bijzonderheden of wensen erbij vermelden.

Ja, ik wil meedoen!

Nederlands