Wanneer er al enige FME kennis en ervaring aanwezig is, is deze FME Desktop Advanced training de volgende stap. Deze FME Advanced training gaat dieper in op de functionaliteiten die belangrijk zijn voor alle FME gebruikers die graag hun vaardigheden willen verbeteren.
Wat komt er tijdens de training aan bod?
Review FME Desktop Basic
Omgaan met Attributen
Workspace performance optimalisatie
Readers en Writers - Advanced
Gebruik van Parameters
Custom Transformers

Benodigdheden
Om de training tot een succes te maken, heb je een eigen laptop nodig waar ook de software op staat. Daarnaast raden wij aan om een extra scherm mee te nemen, zoals een tablet. Dit maakt het handig om de handleiding op te kunnen lezen, terwijl je met de oefeningen aan de slag gaat. Voor meer tips om het meest uit onze training te halen, lees dan onze blog erover.

Tijdens onze cursussen geven wij per onderwerp eerst uitleg en laten we zien hoe dat bepaalde onderdeel werkt. Daarna is het aan jou om, onder begeleiding, de oefeningen te maken. Per onderdeel ga je dus ook zelf aan de slag. Door het vooral zelf te doen, leer je meer en blijft het beter hangen. Zo haal je het meeste uit de training

Op dit moment zijn de volgende trainingen op locatie gepland:

Momenteel hebben we nog geen nieuwe data ingepland.
Inschrijven is mogelijk via het inschrijfformulier

Online trainingen
Wil je graag een online training volgen? Ook dat is mogelijk. Neem in dat geval even contact met ons op.

Gratis online introsessie FME
Binnenkort organiseren wij weer een gratis online introductie. Kijk je graag mee? Registreer dan hier.

Voor de 2-daagse trainingen bedragen de kosten €899 ex BTW per deelnemer. Wij beginnen gebruikelijk om 9.00 en de dag eindigt om 16.30.
Online houden wij echter het liefst vier opeenvolgende ochtenden aan van 9.00 tot ruwweg 12.00.

Onze Cursusleiders
De training wordt gegeven door Hans van der maarel en Inge van Daelen. Hans is FME Certified Professional en FME Certified Trainer. Dit geeft aan dat onze diensten, ondersteuning en training voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Safe Software.

Deze cursussen maken gebruik van het officiële (Engelstalige) cursusmateriaal van Safe, maar worden in het Nederlands gegeven. Daarnaast kunnen wij op aanvraag een cursus op maat samenstellen waarin dieper op een aantal voor jou belangrijke onderwerpen wordt ingegaan. je kan je inschrijven via het inschrijfformulier en de bijzonderheden of wensen erbij vermelden.


Nederlands