Wij bieden trainingen aan voor de software die wij verkopen. We hebben trainingen die specifiek op uw wensen kunnen worden afgestemd. Zo haalt u alles uit de training wat u nodig heeft om goed met de software om te gaan. Daarnaast bieden wij ook standaard trainingen aan.

Wist u dat


wij inmiddels ongeveer 500 mensen hebben getraind?

FME Desktop Basic training

Deze training introduceert basisconcepten en terminologie. We trainen u handig te worden met FME en u leert alles wat u nodig heeft om FME breed toe te kunnen passen.Bekijk de opties voor FME Desktop Basic training hier.

FME Desktop Advanced training

Deze training borduurt verder op de FME Desktop Basic training en gaat dieper in op de functionaliteiten die belangrijk zijn voor alle FME gebruikers die graag hun vaardigheden willen verbeteren. Bekijk onze opties voor de FME Desktop Advanced training hier.

FME Server Authoring

In deze training maken wij duidelijk hoe je met je data omgaat in FME Server, wat de basics zijn van het automatiseren en hoe je omgaat met real-time data en berichten. hier.


FME Server Admin

Na deze training is de beheerder in staat om een FME Server installatie te plannen en te beheren. Bekijk hier wat er tijdens de training aan bod komt.

MAPublisher Basic

Deze cursus belicht het gehele cartografische productieproces in MAPublisher. Bekijk wat er allemaal aan bod komt hier.

MAPublisher Advanced

Werk je al geruime tijd met MAPublisher en ben je benieuwd hoe je je werkwijze kan verdiepen? Bekijk dan hier wat er aan bod komt in de MAPublisher Advanced training. .

Nederlands