MAPublisher integreert naadloos in Adobe Illustrator en vormt daarmee het ultieme platform voor digitale cartografie. Samen met Adobe Illustrator zorgt MAPublisher voor een complete cartografische workflow - van ruwe data naar het produceren van een kaart van hoge kwaliteit. MAPublisher is snel onder de knie te krijgen en door onze training te volgen, zorgt u ervoor dat u ook goed gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die het programma biedt.

MAPublisher is een plug-in voor Adobe Illustrator waarmee de kloof tussen GIS-data en grafische software wordt overbrugd. Via MAPublisher kunt u binnen Adobe Illustrator gebruik maken van geografische data om op die manier snel kaarten van hoge kwaliteit te produceren. MAPublisher combineert het beste van GIS met de krachtige design-gereedschappen van Illustrator. Dankzij MAPublisher kunnen de meest populaire GIS formaten, waaronder Geodatabases, Shapefile, MapInfo mid/mif, ArcInfo E00, GML, DXF en S-57 nu met behoud van schaal, projectie en attributen in Adobe Illustrator geïmporteerd worden. Daarnaast is het mogelijk om op basis van de GIS-attributen stijlen toe te kennen aan de objecten in de kaart, waardoor de productie behoorlijk versneld wordt. Ook behoudt u de toegang tot alle gereedschappen die u nodig heeft om van uw geografische data een drukklaar bestand te maken. Verder kunt u vanuit MAPublisher snel en gemakkelijk een interactieve Flash-kaart maken en online publiceren.

Een handige toevoeging voor MAPublisher: LabelPro.
De MAPublisher LabelPro labeling Engine biedt geavanceerde mogelijkheden voor het plaatsen van teksten. Hiermee is het mogelijk om de meest voorkomende problemen te ondervangen, zoals het oplossen van conflicten tussen verschillende lagen, het opgeven van obstakels voor tekstplaatsing en het maken van complexe tekstplaatsingsregels. De MAPublisher LabelPro Engine gebruikt de MAPublisher attributen voor tekstplaatsing en biedt via een intuïtieve interface meer controle dan de voorgaande versies. Deze regels kunnen, als ze eenmaal ingesteld zijn, opgeslagen worden voor hergebruik of gedeeld worden met andere gebruikers.

Onze eigen ervaring met MAPublisher
Red Geographics gebruikt MAPublisher zelf voor een groot aantal cartografische projecten. Zoals alle Onestopmap.com kaarten, de BalancePlanet en productie voor onder andere de ANWB en National Geographic.

Ontdek nu zelf de kracht van MAPublisher. MAPublisher is beschikbaar in een aantal verschillende licentievormen. Wij adviseren u graag welke licentievormen het best bij u past. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en start met een gratis proefperiode.

Ik wil MAPublisher!

 
 

Mogelijkheden MAPublisherImporteren
MAPublisher biedt uitgebreide ondersteuning voor georuimtelijke gegevens.Importeer toonaangevende GIS-industrie-formaten uit Esri, Google, MapInfo, WFS / WMS-services en andere GIS-bronnen met alle attributen en georeferencing intact en volledig bewerkbaar. Bekijk alle ondersteunde import indelingen.

Transformeren
MAPublisher ondersteund duizenden coördinatensysteem en projecties om u te helpen gegevens nauwkeurig weer te geven.

Geo Proces
MAPublisher biedt veel flexibiliteit bij het bewerken van kaartfuncties in Adobe Illustrator. Creëer direct nieuwe functies, behoud georeferencing bij het samenvoegen van gegevens, bijsnijden, bufferen en vereenvoudigen.

Design
Bespaar veel tijd door kaartgegevens te stylen op basis van zijn kenmerken. Gebruik bijvoorbeeld MAP-thema’s om thematische kaarten te maken, symbolen te creëren en grafische stijlen toe te voegen die u zelf ontworpen hebt.

Label
Met de labelfunctie kunt u snel en foutloos plaatsen of andere gegevens toekennen aan de juiste locatie. Met MAPublisher LabelPro™ kunt u nog efficiëntere labels plaatsen en is het een optionele extra plug in voor iedere MAPubliser licentie.

Exporteren
Uw gemaakte kaarten zijn direct printklaar. Wanneer u de kaarten digitaal zou willen exporteren kan dat met MAP Web Author HTML5-compatible webkaarten zonder kennis van codering. Of ga mobiel door het kaartpakket te exporteren die compatibel zijn met Avenza Maps-app.
Nederlands