Het hoeft niet moeilijk te zijn om te werken met geografische afbeeldingen, zoals lucht- en satellietfoto’s. Geographic Imager maakt het werken met geografische raster-data makkelijker dan ooit. Dit komt door de integratie met Adobe Photoshop. Het biedt hulpmiddelen voor het importeren, bewerken, manipuleren en exporteren van materiaal. Samen met Adobe Photoshop vormt Geographic Imager de complete oplossing om geografische afbeeldingen te bewerken.
Als cartografische kwaliteit er echt toe doet heeft u de juiste hulpmiddelen nodig om de hoogste kwaliteit kaarten te produceren op een efficiënte manier. Voor vectordata is MAPublisher een uitstekend hulpmiddel waarmee de kloof tussen GIS-data en de grafische wereld wordt overbrugd.

Maar wat als het gaat om raster-data?

Geographic Imager stelt u in staat om satellietbeelden en luchtfoto’s in een net zo'n vriendelijke omgeving transformeren en bewerken. Het biedt voor Adobe Photoshop een functionaliteit die te vergelijken is met wat MAPublisher doet voor Adobe Illustrator. Op deze manier kunt u de kracht van Photoshop toepassen op ruimtelijke data.

Geographic Imager is een uitbreiding op de grote set opties die Adobe Photoshop zelf al biedt. Toegevoegd worden de gereedschappen en technieken om geogerefereerde rasterbestanden (lucht- en satellietfoto’s, maar ook digitale terreinmodellen) in te lezen, te bewerken, te combineren én te transformeren. Dit alles werkt naadloos samen met alle opties die Photoshop biedt. Daarnaast ondersteunt Geographic Imager 3D formaten (Arc/Info ASCII Grid & Binary Grid, BIL, NITF, DEM USGS/CDED ASCII, Military Elevation Data / DTED, SDTS transfer en SRTM) en gecomprimeerde rasterformaten (ECW, JPEG 2000, MrSID, PCI EASI/PACE, SGI en BigTIFF).

Reliëfschaduwering
Geographic Imager biedt nu ook de mogelijkheid om hypsometrische tinten en reliëfschaduwering in te stellen. Op deze manier kunt u uit digitale hoogtedata visueel aantrekkelijke kaarten maken.

Voordelen
Behoud van georeferentie bij bewerkingen in Photoshop
GIS bewerkingen mogelijk zoals mozaïeken en projecteren binnen Photoshop
Lage leercurve

Prijzen
Geographic Imager is beschikbaar in een aantal verschillende licentie-vormen. Neem contact met ons op, zodat wij samen kunnen bepalen welke licentie aan uw behoefte voldoet.

Ik wil Geographic Imager!
Nederlands