Met FME Flow (voormalig Server) beschik je over de mogelijkheid om je Form-workflows te automatiseren. Dat kan opeenvolgend of parallel. Daarnaast kunt je de timing zelf bepalen naar aanleiding van schema’s, real time of in reactie van bepaalde activiteiten. Via de webinterface van FME Flow kun je de gegevens gemakkelijk beheren. Hierin kun je bijvoorbeeld bepalen wanneer en hoe meldingen worden verzonden.
Bepaal welke acties de workspace triggeren.
Automatiseer je gegevensverwerking in realtime door te bepalen welke acties uw workspace triggeren. Dit kunnen aanpassingen zijn in een bepaalde map of site, of een trigger die is veroorzaakt door een inkomende mail. Door het identificeren van specifieke triggers, acties en reacties worden nieuwe gegevens geüpload of verzonden. Dit wordt onmiddellijk en automatisch uitgevoerd.
Automatiseer en bespaar tijd.
Standaard taken die je keer op keer moet uitvoeren, worden al snel saai. Laat FME Server deze taken uitvoeren, zodat je je tijd effectiever kan besteden aan het oplossen van spannendere problemen. Met FME Flow laat je je workflow op elk moment van de dag draaien uit zonder een vinger uit te steken. Bepaal welke workflows je volgens een enkel of terugkerend schema wilt uitvoeren. Nadat je gegevens succesvol zijn geïntegreerd, stuur je jezelf een melding. Je geconfigureerde meldingen kunnen als waarschuwingen dienen voor succesvolle runs of fouten.

In het kort:
Verwerk data in realtime door gebruik te maken van triggers
Maak schedules om workflows regelmatig geautomatiseerd te laten draaien
laat workflows parallel draaien
Beheer je data op een veilige manier.
Het is erg belangrijk dat je organisatie een goed georganiseerd en veilig systeem heeft om de data te beheren. Bepaal zelf wie welke gegevens te zien krijgen. Behoud zelf de controle en veiligheid van je data door toegang te verlenen aan collega’s, aannemers en het publiek. Zo kunnen anderen makkelijk gegevens uploaden en downloaden en kun jij bepalen wie wat te zien krijgt.

In het kort:
Voltooi taken in een goed beveiligd systeem
Bepaal rollen en regels die overeenkomen met het privacybeleid van je organisatie
Zie welke jobs draaien, in de rij staan of zijn geannuleerd
Zie de workspace details online zonder FME Form te hoeven openen
Maak je data goed bereikbaar.
Met één FME Flow licentie kun je meerdere gebruikers toegang geven tot de server. Is dat niet genoeg? Dan heb je de mogelijkheid om met FME Flow een dataportaal op zelfbediening te creëren. Hier kan iedereen, met en zonder licentie, toegang tot krijgen.

In het kort:
Maak FME Flow apps waar iedereen toegang tot heeft
Creëer en deel je projecten via internet
Zorg voor consistentie in je datasets met application integration
Beschik je al over FME Form en wil je graag uw workflows automatiseren? Wij adviseren je graag of start met een gratis trial. Je hoeft niet te beschikken over FME Form om profijt te hebben van FME Flow. Wij kunnen je workflow volledig inrichten naar aanleiding van uw wensen en behoefte. Zo hoef je niet de kennis in huis te hebben om zelf workflows te kunnen bouwen, maar kun je wel profiteren van alle voordelen die FME Flow biedt.

Ik wil FME Flow!
Nederlands