Haal meer uit je data met FME! Dit is hét #1 platform om je geografische data te verwerken. FME Form (voormalig Desktop) ondersteunt meer dan 450 formats en applicaties die je helpen je data op je gewenste manier te transformeren. Bouw workspaces in FME Form's drag-and-drop interface en hergebruik workflows wanneer je ze weer nodig hebt. Als Silver Partner van Safe Software én met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij je uitgebreid en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden.
FME is uitermate geschikt om geografische data te verwerken. Naast ondersteuning voor formats zoals puntenwolken, rasterdata, vectorobjecten en 3D, is FME ontworpen om hoogtes, coördinatiesystemen en andere ruimtelijke attributen te begrijpen en verwerken.
Het is niet nodig om te coderen met FME, maar FME Form ondersteunt wel programmeertalen, zoals Python en R. Dit geeft je de flexibiliteit om uit workflows uit te breiden van simpele data conversies tot complexe integraties.

Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je data kwalitatief in orde is. Het enige dat erger is dan geen data, is slechte data. Daarom biedt FME de mogelijkheid de kwaliteit van de data in de gaten te houden voor, tijdens en na het transformeren en verwerken. Gebruik de datakwaliteit-Transformers in je workflow om je data te valideren. Dit maakt het ook gelijk mogelijk om andere foutjes in de data of in de workflow er tussen uit te filteren. FME denkt hier namelijk ook in mee en laat weten waar de foutjes zitten en wat er mis mee is.

Misschien is de uitstekende ondersteuning die je van ons krijgt nog wel het belangrijkste. Omgaan met data is niet altijd rechtdoorzee of eenvoudig. Wij zijn er om je verder te helpen op het moment dat jij vastloopt. Bel of mail en wij helpen je weer verder op weg.

Ik wil FME Form!
 

Wist je dat


er meer dan 1.3 miljoen woorden in FME producten en documentatie zitten? Dat is meer dan in de gehele serie van Harry Potter.
Nederlands