Haal meer uit uw data met FME! Dit is het #1 platform om uw geografische data te verwerken. FME Desktop ondersteunt meer dan 450 formats en applicaties die u helpen uw data op uw gewenste manier te transformeren. Bouw workspaces in FME Desktop's drag-and-drop interface en hergebruik uw workflows wanneer u ze weer nodig heeft. Als Silver Partner van Safe Software én met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u uitgebreid en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden.
FME is uitermate geschikt om geografische data te verwerken. Naast ondersteuning voor formats zoals puntenwolken, rasterdata, vectorobjecten en 3D, is FME ontworpen om hoogtes, coördinatiesystemen en andere ruimtelijke attributen te begrijpen en verwerken.
Het is niet nodig om te coderen met FME, maar FME Desktop ondersteunt programmeertalen, zoals Python en R. Dit geeft u de flexibiliteit om uit workflows uit te breiden van simpele data conversies tot complexe integraties.

Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw data kwalitatief in orde is. Het enige dat erger is dan geen data, is slechte data. Daarom biedt FME de mogelijkheid de kwaliteit van de data in de gaten te houden voor, tijdens en na het transformeren en verwerken. Gebruik de datakwaliteit-Transformers in uw workflow om uw data te valideren. Dit maakt het ook gelijk mogelijk om andere foutjes in de data of in de workflow er tussen uit te filteren. FME denkt hier namelijk ook in mee en laat weten waar de foutjes zitten, wat er mis mee is en hoe het opgelost kan worden.

Misschien is de uitstekende ondersteuning die u van ons krijgt nog wel het belangrijkste. Omgaan met data is niet altijd rechtdoorzee of eenvoudig. Wij zijn er om u verder te helpen op het moment dat u vastloopt. Bel of mail en wij helpen u weer verder op weg.

Ik wil FME Desktop!
 

Wist u dat


er meer dan 1.3 miljoen woorden in FME producten en documentatie zitten? Dat is meer dan in de gehele serie van Harry Potter.
Nederlands