FME Cloud is de gehoste versie van FME Server. Dit online platform verbindt de automatisering kracht van FME Server met de flexibiliteit van de Cloud. Deze tool kan uitstekend omgaan met de complexiteit van ruimtelijke gegevens in apps zoals Google Maps, ArcGIS Online, CARTO en honderden meer.
FME Cloud is de perfecte oplossing om uw FME Desktop workflows in realtime uit te laten voeren. Ook is het mogelijk om uw workflows geautomatiseerd te laten draaien op basis van externe of interne triggers. Dit kunnen externe gebeurtenissen (zoals mails) of vooraf ingestelde tijdsintervallen zijn.

Geen hardware nodig.
Het kost u nog geen 10 minuten om FME Cloud in gebruik te nemen. U hoeft niet te investeren in fysieke infrastructuur, wij zorgen daar namelijk voor. Deze snelle installatie maakt FME Cloud laagdrempelig. Daarnaast heb je snel getest in de Cloud of de workflow goed op FME Server draait.

U kunt kiezen uit twee betalingsopties. Kies voor onze ‘pay-as-you-go-prijzen’ voor flexibiliteit en betaal per uur of bespaar met een jaarlijks tarief. Hoe meer u FME Cloud gebruikt, hoe voordeliger het jaarlijkse tarief wordt. Kijk hier voor het overzicht van de prijzen per uur en per jaar. Hoe dan ook, het is heel gemakkelijk om het gebruik aan te passen aan de behoefte.

Beveiliging van uw gegevens in de Cloud
De veiligheid en beveiliging van uw gegevens zijn onze topprioriteit. De architectuur van FME Cloud is gebouwd met behulp van Amazon Web Services. Dit biedt vele voordelen, zoals de mogelijkheid om te kiezen waar uw gegevens worden opgeslagen. Daarnaast voldoet FME Cloud aan de door de industrie erkende certificeringen en audits zoals ISO 27001, PCI niveau 1 en SOC 1/2. Lees in dit document meer over de beveiliging van FME Cloud.

Alle verbindingen worden gemaakt via SSL met behulp van hoogwaardige codering. Ook tweestapsverificatie is beschikbaar voor extra beveiliging. FME Cloud biedt op rollen gebaseerde machtigingen en biedt regelmatige back-ups. Bovendien volgen we, in tegenstelling tot andere providers, een single-tenancy-model, wat betekent dat niets van u wordt gedeeld met andere klanten.


Ik wil graag FME Cloud!
Nederlands