FME Flow Hosted (voormalig FME Cloud) is de gehoste versie van FME Flow. Dit online platform verbindt de automatisering kracht van FME Flow met de flexibiliteit van de Cloud. Deze tool kan uitstekend omgaan met de complexiteit van ruimtelijke gegevens in apps zoals Google Maps, ArcGIS Online, CARTO en honderden meer.
FME Flow Hosted is de perfecte oplossing om je FME Form workflows in realtime uit te laten voeren. Ook is het mogelijk om je workflows geautomatiseerd te laten draaien op basis van externe of interne triggers. Dit kunnen externe gebeurtenissen (zoals mails) of vooraf ingestelde tijdsintervallen zijn.

Geen hardware nodig.
Het kost nog geen 10 minuten om FME Flow Hosted in gebruik te nemen. Je hoeft niet te investeren in fysieke infrastructuur, wij zorgen daar namelijk voor. Deze snelle installatie maakt FME Flow Hosted laagdrempelig. Daarnaast heb je snel getest in de Cloud of de workflow goed op FME Flow draait.

Je kunt kiezen uit twee betalingsopties. Kies voor onze ‘pay-as-you-go-prijzen’ voor flexibiliteit en betaal per uur of bespaar met een jaarlijks tarief. Hoe meer je FME Flow Hosted gebruikt, hoe voordeliger het jaarlijkse tarief wordt. Kijk hier voor het overzicht van de prijzen per uur en per jaar. Hoe dan ook, het is heel gemakkelijk om het gebruik aan te passen aan de behoefte.

Beveiliging van je gegevens in de Cloud
De veiligheid en beveiliging van je gegevens zijn onze topprioriteit. De architectuur van FME Flow Hosted is gebouwd met behulp van Amazon Web Services. Dit biedt vele voordelen, zoals de mogelijkheid om te kiezen waar je gegevens worden opgeslagen. Daarnaast voldoet FME Flow Hosted aan de door de industrie erkende certificeringen en audits zoals ISO 27001, PCI niveau 1 en SOC 1/2. Lees in dit document meer over de beveiliging van FME Cloud.

Alle verbindingen worden gemaakt via SSL met behulp van hoogwaardige codering. Ook tweestapsverificatie is beschikbaar voor extra beveiliging. FME Flow Hosted biedt op rollen gebaseerde machtigingen en biedt regelmatige back-ups. Bovendien volgen we, in tegenstelling tot andere providers, een single-tenancy-model, wat betekent dat niets wordt gedeeld met andere klanten.


Ik wil graag FME Flow Hosted!
Nederlands