FME is een geïntegreerde verzameling van Spatial ETL (Extract, Transform, Load) gereedschappen voor conversie en verwerking van (geografische) data. Deze software is ontwikkeld door Safe Software. Met ondersteuning voor alle populaire GIS-formaten en de mogelijkheid om alle denkbare GIS-bewerkingen uit te voeren is het een onmisbaar hulpmiddel voor de GIS-professional. Zie alle ondersteunde formats in dit overzicht, inclusief een schema welk format door welke FME editie wordt ondersteund.
De kracht van FME ligt in het gebruik van transformers voor het verwerken van data. De FME Workbench bevat een verzameling transformers die elk een bepaalde actie uitvoeren op de data die door de transformer stroomt. Door deze transformers te combineren in een grafisch weergegeven stroomschema is het mogelijk om snel complexe processen op te zetten. Deze processen (“workspaces”) kunnen hergebruikt worden. De visuele aanpak samen met de drag-en-drop bewerkingen maken de FME Workbench een fantastische ontwikkelomgeving.

Maak gebruik van de FME Data Inspector om uw data voor, tijdens en na het verwerken te controleren. Dit is handig vanwege het feit dat u in één oogopslag kunt zien of (en waar) de foutjes zitten.
FME is beschikbaar in een aantal verschillende edities (met verschillende mogelijkheden) en biedt daarnaast ook de mogelijkheid tot het gebruik van fixed en floating licenties. Een fixed licentie is te gebruiken op één computer, een floating licentie is te gebruiken door meerdere gebruikers, alleen niet tegelijkertijd.

FME DesktopFME ServerFME Server DashboardsFME Cloud
Verbind en transformeer uw data en bouw een workflow in FME desktop.

Ontdek meer
Automatiseer workflows en laat ze op uw gewenste moment draaien. s 'Nachts bijvoorbeeld.

Ontdek meer
Beschik over de juiste gereedschappen om het functioneren van de server te managen en krijg inzicht in uw capaciteiten.

Ontdek meer
Maak gebruik van FME server zonder investeringen in hardware en software.

Ontdek meer
Weet u niet goed welk product het beste bij uw behoefte past, dan helpen wij u graag verder.

Wij bieden ook trainingen en consultancy diensten voor FME aan. Hans, de eigenaar van Red Geographics, is FME Certified Professional, FME Certified Trainer en FME Server Certified. Dit geeft aan dat onze FME diensten, ondersteuning en trainingen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Safe Software. Neem contact met ons op voor meer informatie. Zie onderstaande (Engelstalige) video voor een korte visuele introductie.

Als u FME graag wil proberen kunt u de demo versie downloaden. Dit is een licentie voor 14 dagen waarmee u alle aspecten kunt uitproberen. Als u vragen heeft tijdens deze periode kunt u uiteraard ook contact opnemen met ons.

Ik wil FME hebben!
Nederlands