FME is een geïntegreerde verzameling van Spatial ETL (Extract, Transform, Load) gereedschappen voor conversie en verwerking van (geografische) data. Deze software is ontwikkeld door Safe Software. Met ondersteuning voor alle populaire GIS-formaten en de mogelijkheid om alle denkbare GIS-bewerkingen uit te voeren is het een onmisbaar hulpmiddel voor de GIS-professional. Zie alle ondersteunde formats in dit overzicht.
De kracht van FME ligt in het gebruik van Transformers voor het verwerken van data. De FME Workbench bevat een verzameling Transformers die elk een bepaalde actie uitvoeren op de data die door de Transformer stroomt. Door deze Transformers te combineren in een grafisch weergegeven stroomschema is het mogelijk om snel complexe processen op te zetten. Deze processen (“workspaces”) kunnen hergebruikt worden. De visuele aanpak samen met de drag-en-drop bewerkingen maken de FME Workbench een fantastische ontwikkelomgeving.

Maak gebruik van de FME Data Inspector om uw data voor, tijdens en na het verwerken te controleren. Zo je in één oogopslag kunt zien of (en waar) de foutjes zitten.


FME FormFME FlowFME Flow DashboardsFME Flow Hosted
Verbind en transformeer uw data en bouw een workflow in FME Form.

Ontdek meer
Automatiseer workflows en laat ze op uw gewenste moment draaien. s 'Nachts bijvoorbeeld.

Ontdek meer
Beschik over de juiste gereedschappen om het functioneren van de server te managen en krijg inzicht in uw capaciteiten.

Ontdek meer
Maak gebruik van FME Flow zonder investeringen in hardware en software.

Ontdek meer
Weet je niet goed welk product het beste bij uw behoefte past, dan helpen wij je graag verder.

Wij bieden ook trainingen en consultancy diensten voor FME aan. Hans en Inge zijn beide FME Certified Professional, FME Certified Trainer en FME Server Certified. Dit geeft aan dat onze FME diensten, ondersteuning en trainingen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Safe Software. Neem contact met ons op voor meer informatie. Zie onderstaande (Engelstalige) video voor een korte visuele introductie.

Wil je FME graag wil proberen? Dan kan je de demo versie downloaden. Dit is een licentie voor 14 dagen waarmee je alle aspecten kunt uitproberen. Heb je vragen tijdens deze periode, kun je uiteraard ook contact opnemen met ons.

Ik wil FME hebben!
Nederlands