Avenza Maps is een kaarten-app voor smartphones en tablets (Android en IOS) waarmee u kaarten downloadt voor offline gebruik. Uw device gebruikt het ingebouwde GPS om uw locatie te tracken op elke kaart, houd locaties van foto’s bij, meet afstand, oppervlakten en nog veel meer. Via de Avenza Map Store kunt u eenvoudig kaarten van de hele wereld aanschaffen óf verkopen - online of in de app.

Avenza Maps is een mobiele applicatie met meer dan een miljoen kaarten die u offline kunt gebruiken. Download de gewenste kaart op een iOS of Android telefoon of tablet en zie direct dankzij uw ingebouwde GPS waar u zich bevindt op de kaart. U kunt met deze app gemakkelijk locaties en foto’s plotten, afstand meten en nog veel meer. U kunt alle kaarten kopen in de Avenza Map Store.

In 3 stappen direct gebruik maken van Avenza Maps
Download de applicatie ‘Avenza Maps’ in de App store (Apple) of Google play (Android).
Download in de applicatie uw gewenste kaart voor offline gebruik
Open een kaart en lokaliseer uzelf met behulp van de GPS van uw apparaat. Gebruik kaarthulpmiddelen zoals GPS-tracks opnemen om uw activiteit tijdens uw volgende avontuur vast te leggen. Alle kaarten werken offline zonder internet.

Ik wil Avenza Maps!
Nederlands