Als expert op het gebied van GIS en cartografie adviseren wij je over de juiste software pakketten. Wij zijn in Nederland een value-added reseller van onderstaande software en bieden daarbij de bijbehorende ondersteuning. Lees alles over de software en trainingen die wij aanbieden of neem contact met ons op voor een offerte op maat.

FME
Power the flow of data. FME biedt grenzeloze mogelijkheden als het aankomt op het verwerken, transformeren en omzetten van (geografische) data.

Ontdek FME

FME Form
Neem de controle over je eigen data en haal meer waarde uit de data door deze via honderden bronnen te verbinden met FME Form. Van simpele data conversie tot complexe integraties, het is allemaal mogelijk.

Ontdek FME Form

FME Flow
Automatiseer data-integratie op ieder gewenst moment. Laat workflows in real-time draaien of op basis van interne of externe triggers.

Ontdek FME Flow

FME Flow Hosted
Maak gebruik van de functionaliteiten van FME Flow, zonder de hardware ervoor nodig te hebben. Betaal alleen wat je gebruikt.

Ontdek FME Flow Hosted

FME Flow Dashboards
Beschik over de juiste gereedschappen om het functioneren van de FME Flow (Hosted) te managen en krijg inzicht in hoe jouw bedrijf FME gebruikt.

Ontdek FME Dashboards

MAPublisher en LabelPro
Dankzij deze plug-in voor Adobe Illustrator, wordt het verschil tussen GIS en grafische software overbrugd. MAPublisher combineert het beste van GIS met de krachtige design-gereedschappen van Illustrator. LabelPro is een extra add-on voor MAPublisher en automatiseert het tekstplaatsing.

Ontdek MAPublisher en LabelPro

Geographic Imager
Geographic Imager is een plug-in voor Adobe Photoshop waarmee je geografische (raster)data kunt inlezen en bewerken.

Ontdek Geographic Imager

Avenza Maps
Een mobiele kaart-app waarmee je kaarten kunt downloaden voor offline gebruik. De GPS van je apparaat maakt het mogelijk om jouw locatie op elke kaart bij te houden, locaties en foto's te plotten. Daarnaast is het mogelijk om afstand en gebied te meten.

Ontdek Avenza Maps
 

Verdeling software die onze klanten gebruiken

  • FME43%
  • MAPublisher41%
  • Label Pro9%
  • Geographic Imager6%
  • Avenza Maps1%
Nederlands