Als expert op het gebied van GIS en cartografie adviseren wij u over de juiste software pakketten. Wij zijn in Nederland een value-added reseller van onderstaande software en bieden daarbij de bijbehorende ondersteuning. Lees alles over de software en trainingen die wij aanbieden of neem contact met ons op voor een offerte op maat.

FME
Power the flow of data. FME biedt grenzeloze mogelijkheden als het aankomt op het verwerken, transformeren en omzetten van (geografische) data.

Ontdek FME

FME Desktop
Neem de controle over uw eigen data en haal meer waarde uit uw data door deze via honderden bronnen te verbinden met FME Desktop. Van simpele data conversie tot complexe integraties, het is allemaal mogelijk.

Ontdek FME Desktop

FME Server
Automatiseer data-integratie op ieder gewenst moment. Laat workflows in real-time draaien of op basis van interne of externe triggers.

Ontdek FME Server

FME Cloud
Maak gebruik van de funtionaliteiten van FME Server, zonder de hardware ervoor nodig te hebben. U betaalt alleen wat u gebruikt.

Ontdek FME Cloud

FME Server Dashboards
Beschik over de juiste gereedschappen om het functioneren van de Server en/of de Cloud te managen en krijg inzicht in hoe uw bedrijf FME gebruikt.

Ontdek FME Dashboards

MAPublisher en LabelPro
Dankzij deze plug-in voor Adobe Illustrator, wordt het verschil tussen GIS en grafische software overbrugd. MAPublisher combineert het beste van GIS met de krachtige design-gereedschappen van Illustrator. LabelPro is een extra add-on voor MAPublisher en automatiseert het tekstplaatsing.

Ontdek MAPublisher en LabelPro

Geographic Imager
Geographic Imager is een plug-in voor Adobe Photoshop waarmee u geografische (raster)data kunt inlezen en bewerken.

Ontdek Geographic Imager

Avenza Maps
Een mobiele kaart-app waarmee u kaarten kunt downloaden voor offline gebruik. De GPS van uw apparaat maakt het mogelijk om uw locatie op elke kaart bij te houden, locaties en foto's te plotten. Daarnaast is het mogelijk om afstand en gebied te meten.

Ontdek Avenza Maps
 

Verdeling software die onze klanten gebruiken

  • FME43%
  • MAPublisher41%
  • Label Pro9%
  • Geographic Imager6%
  • Avenza Maps1%
Nederlands