Wij bieden trainingen aan voor de software die wij verkopen. We hebben trainingen die specifiek op jouw wensen kunnen worden afgestemd. Zo haal je alles uit de training wat je nodig hebt om goed met de software om te gaan. Daarnaast bieden wij ook standaard trainingen aan.

Wist je dat


wij inmiddels ongeveer 500 mensen hebben getraind?

FME Form Basic training

Deze training introduceert basisconcepten en terminologie. We trainen je handig te worden met FME en je leert alles wat je nodig hebt om FME breed toe te kunnen passen. Bekijk de opties voor FME Desktop Basic training hier.

FME Form Advanced training

Deze training borduurt verder op de FME Form Basic training en gaat dieper in op de functionaliteiten die belangrijk zijn voor alle FME gebruikers die graag hun vaardigheden willen verbeteren. Bekijk onze opties voor de FME Form Advanced training hier.

FME Flow Authoring

In deze training maken wij duidelijk hoe je met je data omgaat in FME Server, wat de basics zijn van het automatiseren en hoe je omgaat met real-time data en berichten. hier.


FME Flow Admin

Na deze training is de beheerder in staat om een FME Flow installatie te plannen en te beheren. Bekijk hier wat er tijdens de training aan bod komt.

MAPublisher Basic

Deze cursus belicht het gehele cartografische productieproces in MAPublisher. Bekijk wat er allemaal aan bod komt hier.

MAPublisher Advanced

Werk je al geruime tijd met MAPublisher en ben je benieuwd hoe je je werkwijze kan verdiepen? Bekijk dan hier wat er aan bod komt in de MAPublisher Advanced training.


RED Academy

Wil je direct beginnen en leren in je eigen tempo? Dan is onze RED Academy dé perfecte keuze. Start gelijk en word meteen onderdeel van onze Nederlandse FME community. Je krijgt toegang tot een divers aanbod aan trainingen, van beginner tot gevorderd, en blijf altijd op de hoogte van de laatste updates.

Nederlands