Met FME Server beschikt u over de mogelijkheid om uw Desktop-workflows te automatiseren. Dat kan opeenvolgend of parallel. Daarnaast kunt u de timing zelf bepalen naar aanleiding van schema’s, real time of in reactie van bepaalde activiteiten. Via de webinterface van FME Server kunt u de gegevens gemakkelijk beheren. Hierin kunt u bijvoorbeeld bepalen wanneer en hoe meldingen worden verzonden.
Bepaal welke acties de workspace triggeren.
Automatiseer uw gegevensverwerking in realtime door te bepalen welke acties uw workspace triggeren. Dit kunnen aanpassingen zijn in een bepaalde map of site, of een trigger die is veroorzaakt door een inkomende mail. Door het identificeren van specifieke triggers, acties en reacties worden nieuwe gegevens geüpload of verzonden. Dit wordt onmiddellijk en automatisch uitgevoerd.
Automatiseer en bespaar tijd.
Standaard taken die u keer op keer moet uitvoeren, worden al snel saai. Laat FME Server deze taken uitvoeren, zodat u uw tijd effectiever kan besteden aan het oplossen van spannendere problemen. Met FME Server laat u uw workflow op elk moment van de dag draaien uit zonder een vinger uit te steken. Bepaal welke workflows u volgens een enkel of terugkerend schema wilt uitvoeren. Nadat uw gegevens succesvol zijn geïntegreerd, stuurt u uzelf en uw team een melding. Uw geconfigureerde meldingen kunnen als waarschuwingen dienen voor succesvolle runs of fouten.

In het kort:
Verwerk data in realtime door gebruik te maken van triggers
Maak schedules om workflows regelmatig geautomatiseerd te laten draaien
laat workflows parallel draaien
Beheer uw data op een veilige manier.
Volgens the Economist in 2017 is data nu waardevoller dan olie. Het is dan ook erg belangrijk dat uw organisatie een goed georganiseerd en veilig systeem heeft om uw data te beheren. Bepaal zelf wie welke gegevens te zien krijgen. Behoud zelf de controle en veiligheid van uw data door toegang te verlenen aan collega’s, aannemers en het publiek. Zo kunnen anderen makkelijk gegevens uploaden en downloaden en kunt u bepalen wie wat te zien krijgt.

In het kort:
Voltooi taken in een goed beveiligd systeem
Bepaal rollen en regels die overeenkomen met het privacybeleid van uw organisatie
Zie welke jobs draaien, in de rij staan of zijn geannuleerd
Zie de workspace details online zonder FME Desktop te hoeven openen
Maak uw data beter bereikbaar.
Met één FME Server licentie kunt u meerdere gebruikers toegang geven tot de server. Is dat niet genoeg? Dan heeft u de mogelijkheid om met FME Server een dataportaal op zelfbediening te creëren. Hier kan iedereen, met en zonder licentie, toegang tot krijgen.

In het kort:
Maak FME Server apps waar iedereen toegang tot heeft
Creër en deel uw projecten via internet
Zorg voor consistentie in uw datasets met application integration
Meer voordelen met FME Server:
Makkelijk op- en afschalenHardware onafhankelijkFME Dashboards
Het maakt niet uit of u net een start-up heeft gerealiseerd of dat u een internationaal bedrijf runt; groei is het ultieme doel. FME Server groeit mee met u en uw behoefte. Voeg eenvoudig meer engines toe aan uw licentie en vergroot zo uw capaciteit.Het doel is om ervoor te zorgen dat uw FME Server online blijft op het moment dat hardware onderdelen het begeven. Deze fault-tolerance architecture zorgt ervoor dat uw data niet verloren gaat op het moment dat (hardware) problemen zich voordoen.FME Dashboards geeft u inzicht in het verbruik van uw FME Server. Dit creëert de mogelijkheid om na te gaan welke gebruikers hoelang bezig zijn in welke workspace. Makkelijk om te bepalen of er genoeg capaciteit beschikbaar is.
Beschikt u al over FME Desktop en wilt u graag uw workflows automatiseren? Wij adviseren u graag of start met een gratis trial. U hoeft niet te beschikken over FME Desktop om profijt te hebben van FME server. Wij kunnen uw workflow volledig inrichten naar aanleiding van uw wensen en behoefte. Zo hoeft u niet de kennis in huis te hebben om zelf workflows te kunnen bouwen, maar kunt u wel profiteren van alle voordelen die FME biedt.

Ik wil FME Server!
Nederlands