Onze consultancy is als data: flexibel en beschikbaar in uw gewenste vorm. Wij kijken graag mee naar uw technische vraagstukken, kunnen complete workflows opzetten en adviseren graag wanneer u er even niet meer uitkomt.

AdviesTrainingenWorkflows opzettenVolledige ontzorging
U wilt graag zelfstandig aan de slag maar heeft een zetje nodig. Daarom geven wij advies, over de juiste licentie of het proces, zodat u zelf stappen kunt zetten. Wij staan voor u klaar als u hulp nodig heeft. U wilt graag zelf weten hoe u met FME,MAPublisher of Geographic Imager werkt. Daarom volgt u bij ons een training waardoor u zelf met een vliegende start kunt beginnen. U wilt graag met FME, MAPublisher of Geographic Imager werken, maar niet hoeven uitzoeken hoe het allemaal in elkaar zit. Daarom maken wij voor u de workflows of werkprocessen, zodat u ze alleen nog maar hoeft uit te voeren. U wilt graag gebruik maken van de resultaten, maar er zelf niets voor hoeven doen. Daarom regelen wij alles voor u, zodat u niet naar het proces hoeft om te kijken.
Onze Red Deal
The Red Deal is een strippenkaart van 10 uur (€1250 ex btw) die ingezet kan worden voor actief meedenken over FME inzet en oplossingen. We gaan daarmee verder dan een standaard onderhoudscontract en het is echt bedoeld voor het op weg helpen, inspireren en bijsturen van alle FME'ers.

Waarom kiezen voor Red Geographics?
Hans heeft Red Geographics opgericht in 2004 en is als reseller van o.a. FME, MAPublisher en Geographic Imager altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Onze top 5 notering in de FME user community wereldwijd onderstreept de aanwezige kennis binnen ons bedrijf.

Als expert op het gebied van geodata, GIS en cartografie zijn we dagelijks bezig met het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Of het nu gaat om het opsporen van betrouwbare en bruikbare data of het vinden van manieren om processen te automatiseren. Dit resulteert in betrouwbaarheid, tijds- en kostenbesparing, waardoor u efficiënter te werk gaat. Daar laten we uw organisatie graag van mee profiteren.

Het is onze uitdaging om data te laten stromen, ongeacht waar vandaan of waar naartoe . We kiezen voor persoonlijk contact en zijn goed bereikbaar.

Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen.

Ik wil graag advies!
Nederlands